MODULAIRE (RAIL) SYSTEEMBEKISTING Systeembekisting is een gepatenteerde unieke bekisting welke is opgebouwd uit afzonderlijke herbruikbare kunststof elementen en koppelmodules. De elementen worden met behulp van koppelmodules of RAIL aan elkaar gekoppeld tot panelen. De bekistingspanelen kunnen weer worden opgebouwd uit meerdere elementen. Door de bekistingspanelen te borgen met borgpennen, ontstaat een solide bekisting. De lengte en breedte van de bekisting zijn hierdoor bijna onbeperkt. Wijzigingen in de opgebouwde bekisting zijn direct te implementeren. Door de modulaire opbouw, zijn diverse complexe bekistingsvormen mogelijk.
© H. Van Overdijkfunderingen BV      2020
WWW.OVERDIJKFUNDERINGEN.NL

Systeembekisting

Van Overdijk (RAIL) systeembekisting werkt met KOMO gecertificeerde stelblojes. Deze worden geplaatst op hoogwaardige noppenmatten. Door deze opstelling, is in heel veel gevallen een werkvloer van beton niet meer nodig. Desgewenst, of indien vereist, kan hiermee wel gewerkt worden. De noppenmat heeft een drukweerstand weerstaan van 250 kN/m en heeft geen invloed op drinkwater. Ons systeem bespaart u tot 75% op de bouwtijd van de fundering. Het vereist een minimale inbeslagname van het bouwterrein en restafval behoort tot het verleden. Indien uw fundering isolatie vereist, kunnen wij deze gelijktijdig aanbrengen in dikte variërend van 1 t/m 10 cm. Opstortingen en ankers zijn zeer eenvoudig aan te brengen. Uw fundering wordt waterpas geplaatst met een LASER-systeem,  altijd de juiste maatvoering! Hoogte van de fundering in overleg, middels RAIL-systeem tot 120 cm. Aanpassingen aan uw fundering kunnen wij tot het storten nog implementeren. Denk hierbij aan doorvoeringen of ankerplan.
Systeembekisting       Vlechtwerk       Funderingen Van werkvloer tot 120 cm hoogte. Het aanbrengen van uw ankerplan eenvoudig toegepast. Fundering met aangebrachte isolatie.